„Az értékesítésben minden a vezetőn áll vagy bukik.” - Zig Ziglar 

Szeretnél profi értékesítőket, anélkül, hogy százezreket fizetnél képzésekre?

Szeretnél egy szuper sales csapatot, akik önállóak, eltökéltek és motiváltak?

Hozd ki a maximumot a cégedben rejlő értékesítésből és a csapatodból! Mindezt erőfeszítés és anyagi megterhelés nélkül!

ÉRDEKEL

Lépj be csapatoddal az Értékesítők Fejlesztése VIP Akadémiára!

Ahol csapatod minden tagja, veled együtt azonnali hozzáférést kap TÖBB MINT 100 ÓRÁS ÉRTÉKESÍTŐI ÖNFEJLESZTŐ TUDÁSANYAGHOZ!

AZONNALI HOZZÁFÉRÉS

Azonnali hozzáférést kap csapatod minden tagja az összes létező online tréningemhez, videó felvételekhez, értékesítési hangoskönyvemhez, letölthető anyagokhoz, telefonos szkriptekhez.

TÖBBMINT 100 ÓRÁNYI TUDÁS

Több száz órányi tudásanyag lesz egy pillanat alatt a birtokodban és csapatod minden tagja azonnali hozzáféréssel fog rendelkezni. Havonta új tudásanyag, naprakész hideghívás, kifogáskezelés értékesítési technikák megosztása csapatoddal.

ÁLLANDÓ TÁMOGATÁS

Cégvezetőként nem könnyű időt szakítanod arra, hogy kiváló értékesítési vezető is legyél. Mit szólnál hozzá, ha ott lennék mellettük, ha kérdésük van, folyamatos képzésekkel az úton tartom és támogatom csapatod tagjait céljaik megvalósításban.

Telefonos applikáció - önfejlesztés a nap 24 órájában, bárhol és bármikor! 

Minden tag számára külön belépési lehetőséggel!

Milyen tudással gazdagodnak az értékesítőid?  Megtanulnak magabiztosan időpontot egyeztetni, hideget hívni, vonalban maradni és egyre sikeresebben, profibban tárgyalni, csípőből, kényelmesen kifogást kezelni és sok mást!

ÉRDEKEL

HAVI CSOMAG ÁRAINK

Válassz csomagjaink közül, aszerint hány tagból áll csapatod és mennyi értékesítőt szeretnél képezni!

3-5 fős értékesítői csapat

9.900 Ft

HAVONTA

100 órányi tudás

+10 online tréning

Telefonos szkriptek

Értékesítési hangos könyv

Előadások, összes videós felvételek

 Azonnali segítség

Letölthető applikáció

50% kedvezmény új tréningekre

 

MEGRENDELEM

6-15 fős értékesítői csapat

24.900 Ft

HAVONTA

100 órányi tudás

+10 online tréning

Telefonos szkriptek

Értékesítési hangos könyv

Előadások, összes videós felvételek

Azonnali segítség

Letölthető applikáció

50% kedvezmény új tréningekre

 

MEGRENDELEM

16 - 30 fős értékesítési csapat

49.900 Ft

HAVONTA

100 órányi tudás

+10 online tréning

Telefonos szkriptek

Értékesítési hangos könyv

Előadások, összes videós felvételek

Azonnali segítség

Letölthető applikáció

50% kedvezmény új tréningekre

 

MEGRENDELEM

KITŐL FOGTOK TANULNI?

Az ország egyik lekeresettebb értékesítési trénerétől, aki mellesleg hideghívás specialista!

 

"Régi, évek óta tartó hideghívásos telefonálási fóbiámtól szabadultam meg a telefonos tréninged hatására. Biztos vagyok abban, hogy amikor a tanítvány készen áll, a mester megjelenik. "

K. Krisztina
OTP Értékesítő, OTP Pénzügyi Pont Zrt.

"Jelentem, egy hónappal a tréninged után már a legjobb úton haladok, ugyanis, a július havi jutalékom összegére, már 10 éve nem volt példa! És sikerült olyan teljesítményt hoznom egyéniben (47 millió) a lakástakarék üzletágban, amit eddig még soha, pedig 2001 óta foglalkoztam többé-kevésbé rendszeresen lakástakarék szerződések értékesítésével. És ezt Neked köszönhetem!"

K. Krisztina
OTP Értékesítő, OTP Pénzügyi Pont Zrt.

"Sosem voltam ilyen átfogó és gyakorlatias hideghívás tréningen. Látszik, hogy János nem csak tanítja, de csinálja is. Nem hittem volna, hogy ennyi új módszert meg fogok ismerni. Csak köszönni tudom!"

M. Pál
Értékesítő

"Számomra nagyon tanulságos volt a tréning! A munkámba és a magánéletembe is be tudom építeni azt sok okos gondolatot, amit a János elmondott. Több tréningen vettem már rész, ennyire nem kötött le egyik sem."

V. Judit
Értékesítő

"Én még ilyen hideghívás tréninget nem hallottam, pedig 12 éve ingatlanozom. Ez tényleg gyakorlatias és hasznos volt! János tényleg az ingatlanosok valódi problémájával foglalkozik. Rengeteg használható szkriptet hallottam és az összes kifogásra Kulcs mondatokat kaptam. Nagyon köszönöm! Várom, hogy hívjak hideget hétfőn!"

R. Zsuzsi
Értékesítő

"Először is azt kell mondjam, hogy gratulálok, végre azt kaptam, amit vártam, sőt sokkal többet! Egy ingatlanos sem hagynék dolgozni ezen tudás hiányában! Nem hittem volna, hogy 15 év ingatlanozás után, még hallok újat. De ma annyi új és használható módszer kaptam, amitől biztos vagyok benne, hogy hívni fogok hideget, pedig nekem már nem kell, csak ritkán. Viszont most neki állok! Köszönöm és csak így tovább!"

K. Zita
Értékesítő

"Köszönöm, hogy nem a szokásos motivációs, agitálós tréninget adta elő, amiből már mindenkinek elege van. Amit most kaptam az végre tényleg megoldás! A legnehezebb helyzetekre készít fel. így már nincs félelem bennem, hogy hívjak, hiszen tudom, hogy mit és hogyan kezeljek! Köszönöm, hogy meghallgathattam."

N. Róbert
Értékesítő

"Kedves János! A múlt hét csütörtöki tréningen volt egy kolléganőm akinek 3 időpontja volt. H. Melinda, pénteken a Garay téren megkötötte a megbízást. Tegnap vételi ajánlat érkezett rá. Köszönjük."

F. Hajnalka
Ingatlanértékesítő

"Kedves Pacsek János! Szerdán voltam hideghívás tréningen, ma sikerült oda eljutnom, hogy telefonáljak. Idáig Pest megyei olcsó ingatlanokat hívtam, ma kipróbáltam 40-140 milliós házakat hívni. Még kifogásokig sem jutottam el, hogy kezeljem, 10-ből 9-re kaptam időpontot. Lehet elég volt önbizalom- növelőnek. Azt hiszem érdemes volt elmenni, ezért szeretném megköszönni. További sikeres munkát kívánok!"

Visszajelzés Facebook csoportból
Ingatlanértékesítő

„Az értékesítésben minden a vezetőn áll vagy bukik.” ZIG ZIGLAR

Ahhoz, hogy kihozd a maximumot a cégedben rejlő értékesítési potenciálból, nem csak egy tréningre van szükséged, hanem az értékesítőid folyamatos képzésére és valakire, aki rajtad kívül, az úton tartja őket és támogatja a csapat minden tagját a céljaik folyamatos megvalósításban!

CSAPATOD MINDEN TAGJÁNAK AZONNALI HOZZÁFÉRÉSE LESZ AZ ÉRTÉKESÍTŐ FEJLESZTÉSE VIP AKADÉMIA TUDÁSTÁRÁHOZ

 

Csukd be a szemed és képzeld el ...

Fantasztikus sales csapatod van, akik önállóak, eltökéltek és motiváltak.

Több százezer forint helyett egy vacsora árából képzed őket, de nem akárhogyan.

Bármikor és bárhol, több száz órás tudásanyaghoz férhetnek hozzá, azonnali segítséget kapnak, ha elakadnak a hideghívásban, kifogáskezelésben, az értékesítésben.

MEGRENDELEM
Close

50% Complete

Két lépés

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.